MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ CEMAL FIRAT 'A  MUHTARIMIZ KÖY ADINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ..

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE OYUNCAK DAĞITILDI.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET !

Kas

ÖĞRENCİMİZ ASMİN KAYA İLDEKİ  RESMİ VE ÖZEL OKULLARIN KATILDIĞI YARIŞMADA MEHMET AKİF ERSOY'A MEKTUP YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZİ İL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BATTAL KANBAY VE İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ÜMİT FIRAT BÖÇKÜN ÖDÜLLENDİRDİ. BİZİ GURURLANDIRAN ÖĞRENCİMİZİ KUTLUYORUZ.

Kas

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında okulumuzda Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı. Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Yapılan denetimler sonucunda Okulum Temiz Belgesini Aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yıldönümünde öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle anıldı. Programı hazırlayan Türkçe öğretmeni Namık KURT ile Sosyal Bilgiler öğretmeni Elvan AŞÇI ya teşekkür ederiz.